<LiNE> Tectonics shape the world, tagTONiC shapes the world wide web </LiNE>

“You can't do today's job with yesterday's methods and be in business tomorrow”

Onbegrijpelijk dat er nog steeds bedrijven zijn zonder website. Zelfs met één pagina met openingstijden, routeomschrijving, foto's en contactinformatie win je het van de concurrentie die alleen met een fysiek adres vermeld staan. Onbegrijpelijk ook dat er bedrijven zijn met websites van tien jaar oud die nooit worden bijgehouden. Verouderde informatie is ook een reden dat potentiële klanten het vertrouwen verliezen.

“Ik repareer boten, dus ik heb geen site nodig. Wat voor doelgroep heb ik nou?”

Nou, dezelfde als die van de concurrent. Als je er voor kunt zorgen dat je een streepje voor hebt, waarom zou je het dan niet proberen? Aan de kosten kan het niet liggen. Nog nooit is adverteren zo goedkoop geweest. Een vermelding op nationalebedrijvengids.nl of Google Places is gratis en een site kost jaarlijks hooguit 30 euro.

“Ik heb die site al jaren. Hij werkt toch prima?”

Misschien doet hij het wel, maar werkt hij ook? Google is nu de baas en oude code wordt niet gevonden. Sites die nooit van inhoud wijzigen verdwijnen uit de zoekresultaten.

“Een website hoeft echt niet duur te zijn. Voor een paar 100 euro is er al heel
veel mogelijk"

Op het internet zijn talloze prachtige gratis templates te vinden die <TONiC> in een paar uur aan het gratis 'Tato' CMS kan koppelen. Met dit gebruiksvriendelijk CMS kan je vervolgens zelf de inhoud beheren, pagina's aanmaken en afbeeldingen plaatsen. Natuurlijk zonder slepende onderhoudscontracten want daar hou ik niet van. Af is af, service is gratis en de garantie is niet tot aan de deur.

En heb je nog geen design? Ik stel je graag voor aan een van mijn designers uit mijn tagTeam

<< terug naar de homepage