<LiNE> Tectonics shape the world, tagTONiC shapes the world wide web </LiNE>

Tato: een gratis Wordpress alternatief

Een website leveren zonder Content Management System (CMS) is eigenlijk niet meer van deze tijd. Content behoort dynamisch te zijn en wie kan daar beter voor zorgen dan de klant zelf? Met Tato kan iedereen, zonder enige technische kennis of maandelijkse kosten, een website onderhouden.

Tato is een afkorting van tagTONiC en is toevallig ook internet 'slang' voor 'Goed' of 'Ok'. En dat is het CMS ook! Helemaal goed! Net zo mooi als Wordpress, maar zo veel makkelijker in gebruik. Het CMS bestaat ondertussen 10 jaar en er wordt nog iedere dag aan gewerkt. Tot volle tevredenheid van de eindgebruiker draaien nu bijna 200 sites op het Tato CMS... en iedere maand komen er meer bij.

Tato is gratis en zeer makkelijk in gebruik. Het kan volledig aan de huisstijl van de klant worden aangepast. Tato kan aan vrijwel iedere kant en klare Wordpress of Joomla! template worden gekoppeld. Na inloggen zie je direct de pagina's van de website, die je dan met een simpele teksteditor ( CKeditor Externe link) kunt wijzigen.
Plaatjes, bestanden, linkjes of pagina's toevoegen is kinderspel en ook het SEO (Search Engine Optimalisation) gedeelte steekt goed in elkaar. Meertalige websites zijn geen enkel probleem. Een fotogallerij, gastenboek, agenda of een volledige productcatalogus op het net? Met Tato is het mogelijk.
Het design breken is uitgesloten en als de klant toch per ongeluk iets verkeerd heeft gedaan, dan haal je de laatst gemaakte back-up terug en alles is weer bij het oude.

Klik om even snel een printscreen te bekijken

"Tato of niet dan?"